Referencer

Himmerlands Ungdomsskole, elever, forældre, kolleger og medarbejdere.                                 Supervision og terapiforløb

Sund Rebild, Rebild Kommune.                                                                                                     Supervision i to personalegrupper

   Udtalelser:

Efterskoleelev:

At betro sig til Edith forekom mig helt naturligt. Jeg betvilede ikke på noget tidspunkt, hvorvidt jeg kunne regne med hendes loyalitet. Hun var meget nærværende, fokuseret og professionel. Derudover mødte jeg under samtalerne, vi havde, et menneske som var fuldstændig åbent og lyttende. Jeg følte aldrig behov for at undlade visse detaljer i frygt for hendes reaktion, hvilket var vigtigt for mig, dels at sige tingene højt og derefter at bearbejde og håndtere det i samarbejde med Edith. For det var et samarbejde, vi havde. For mit vedkommende handlede samtalerne om to ting, dels at kunne berette og fortælle om mine tanker til et "kompetent" (og erfarent) menneske og dels at gøre noget ved det. Hun havde overblik over mine rodede tanker og kunne sortere og guide.

Samtalerne fandt sted på efterskolen, hvor jeg gik. At vente udenfor døren, hvor folk godt vidste, Edith havde samtaler, var ikke altid sjovt. Men så snart døren blev lukket, indfandt roen sig altid hos mig og alt var trygt og privat - som det skal være.

Udpluk fra interne evalueringsskemaer    Supervision Sund Rebild:

Jeg har været meget glad for at lære Edith at kende, og jeg syntes hun er en dygtig og kompetent supervisor, som jeg føler stor tryghed ved.

Jeg har oplevet Edith som åben, tillidsvækkende, lyttende og rigtig god til at skabe et fortroligt rum i løbet af den første session, så jeg var tryg, glad og forventningsfuld, da jeg mødte til de næste.

Jeg har oplevet Edith arbejde meget profesionelt. Hun har været super god til at få problemtstillinger belyst og pindet ud, så det har været meget nemmere at arbejde videre med. Hun har været god til at gribe de problemer som stod først for.

Hun formår både at have overblikket i vores organisation, samtidig med, at vi 'kan folde os ud' inden for egen faglighed/personlighed. Det giver en god dybde og bredde.

Edith har været nysgerrig på den gode måde. Og netop det, at hun ikke kender noget til vores arbejde, har gjort, at hun har stillet nogle modspørgsmål, der har sat tanker/processer i gang. Hun har ikke været forudindtaget.

Jeg er simpelthen så tilfreds med den supervision vi har modtaget.

   

 

 

 

SIDSTE NYT
Vi arbejder lige nu på en ny hjemmeside og henviser i stedet til vores facebook side for information om efterårets strikkecaféer og workshops. Du behøver ikke selv en facebook profil for at kunne se den. Alternativt kan du sende en email til edith@honsestrik.dk og få tilsendt vores program.

Modulation • Edith Vindelev & Palle Fogh • Hvorvarpvej 6 • 9600 Aars • Tlf: 24 67 27 56 • Mail: info@modulation.dk